سهام نیروگاهی

نمادهای گروه عرضه برق و آب در بورس

بپيوند

در 21 دیماه سال 1389 ، نیروگاه سیکل ترکیبی قم پس از 18 سال فعالیت در شبکة سراسری کشور، در راستای اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و بمنظور افزايش بهره‌وري و استفاده بهينه از نيروهاي كارآمد در قالب شركت هاي مستقل، جهت واگذاري به بخش خصوصي از طریق مزایده به فروش گذاشته شد.

کنسرسیومی از شرکت های تابعه بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی شامل شرکت نفت بهران، شرکت صنایع برق و انرژی صبا، شرکت سیمان تهران، بانک سینا و شرکت بنیاد بارانداز در راستای نیل به اهداف کلان و استراتژی های بلند مدت خود جهت حضور مقتدرانه در حوزه تولید انرژی برق و افزایش سهم بازار در این عرصه استراتژیک، اقدام به خرید نیروگاه سیکل ترکیبی قم نمودند.صاحبان سهام به منظور حفظ و صیانت از سرمایه گذاری بعمل آمده و اداره امور نیروگاه، اقدام به تاسیس شرکتی تحت عنوان شرکت برق و انرژی پیوند گستر پارس، که بعنوان مالک نیروگاه عهده دار حفظ سرمایه و بهره گیری حداکثری از سرمایه گذاری بعمل آمده می باشد.

شرکت برق و انرژی پیوند گستر پارس با مدنظر قرار دادن منافع سرمایه گذاران و اهداف بلند مدت صنعت برق کشور با رویکرد مشارکتی و آینده نگر، از آغاز سال 1390 با سازماندهی و استقرار سیستم مدیریتی و نظارتی، فعاليتهاي كليدي خود را با چشم انداز روشن، در راستای تولید برقِ بیشتر با حفظ پایداری و آمادگی واحدها و مدنظر قرار دادن حداکثر درآمد حاصل از فروش، آغاز نموده است.

مشاهده جزیئات سهم در سامانه بورس

دماوند

نيروگاه سيكل تركيبی شهداي پاكدشت (دماوند) بزرگترين نيروگاه برق ايران با قدرت نامي 2868 مگاوات در مساحتي به وسعت 193 هكتار و در محل كيلومتر 35 جاده تهران – گرمسار واقع شده است كه در مجموع 4% ظرفيت توليد برق كشور را دارا مي باشد. عمليات احداث اين نيروگاه از سال 1381 آغاز و بخش گازی  آن شامل 12 واحد گازی 159 مگاواتي V94.2  طی سالهاي 1382 تا  1384 نصب ،راه اندازی  و به بهره برداری رسيد.

طرح توسعه و ساخت بخش سيكل تركيبي  اين نيروگاه با هدف افزایش راندمان و کاهش آلاینده های زیست محیطی، با نصب 6 واحد بخار 160 مگاواتي از سال 1385 آغاز و در سال 1391 به بهره برداري  كامل رسيده است.

مالكيت اين نيروگاه در سال 1391 و در راستاي خصوصي سازي و اجراي اصل 44 قانون اساسي به شركت توليد نيروي برق دماوند واگذار گرديده است.

شركت مديريت توليد برق دماوند(سهامي خاص) با هدف بهره برداري، نگهداری و تعميرات نيروگاه هاي برق در سال 1381 تاسيس گرديده و مسئوليت اصلي آن بهره برداری، نگهداری و تعميرات نيروگاه بزرگ سيكل تركيبی شهداي پاكدشت (دماوند)، بزرگترين نيروگاه برق كشور، از ابتدای تاسيس تا كنون می باشد. همچنين اين شركت در مقاطع مختلفي وظيفه بهره برداري از نيروگاه گازی پرند (1391-1386)،تحويل گيری و بهره برداري از نيروگاه های گازي سمنان و شاهرود(1391-1389) و نظارت بر بهره برداري نيروگاه گازي رودشور را نیز عهده دار بوده است. شركت مديريت توليد برق دماوند با در اختيار داشتن نيروي انسانی متخصص و با كسب تجربه هاي ارزشمند در طول دوران فعاليت خود، بعنوان بهره بردار بزرگترين نيروگاه كشور آماده خدمت رساني و انتقال تجربيات و دانش فني خود به ساير بخش های صنعت نيروگاهی می باشد.

مشاهده جزیئات سهم در سامانه بورس

بجهرم

نیروگاه سیکل ترکیبی جهرم با ظرفیت اسمی ۱۴۴۰ مگاوات در کیلومتر ۲۷ جاده جهرم به شیراز، در زمینی به مساحت ۱۰۰ هکتار واقع شده است. این نیروگاه شامل ۶ واحد گازی V۹۴-۲ هریک به ظرفیت ۱۵۹ مگاوات ، که در حال حاضر همه آنها در حال بهره برداری بوده و سه واحد بخار هریک به ظرفیت ۱۶۰ مگاوات که واحد اول بخار در فروردین ۹۷ و واحد دوم بخار در اردیبهشت ۹۸ به شبکه سراسری برق کشور متصل و در حال بهره برداری است، می باشد. همچنین بنا بر برنامه زمان بندی ، پیش بینی میشود واحد سوم بخار در سال ۹۹ مورد بهره برداری و تولید تجاری برق قرار گیرد.

مشاهده جزیئات سهم در سامانه بورس

بكهنوج

شرکت تولیدی آرین ماه‌تاب گستر، در سال ۱۳۸۰ به عنوان اولین شرکت خصوصی تولیدکننده‌ی برق در ایران تأسیس شد و به عنوان بزرگ ترین سهامدار عمده سهم بکهنوج شناخته می شود.

مشاهده جزیئات سهم در سامانه بورس

ونيرو

شرکت سرمایه گذاری نیرو در تاریخ 31 خرداد ماه 1375 بصورت شرکت سهامی عام تاسیس و طی شماره 122447 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است؛ سهامدار عمده این شرکت در حال حاضر شرکت سرمایه گذاری ایران می باشد. شرکت سرمایه گذاری نیرو از اوایل سال 1396 به یک شرکت هلدینگ با موضوع فعالیت سرمایه گذاری در سهام و اوراق بهادار دارای حق رای شرکتها و اجرای طرح های زیربنایی بخش های تولیدی، انتقال، توزیع نیرو،آب، انرژی و ساخت و تولید تجهیزات صنعت آب و برق و غیره و سرمایه گذاری در بازار سرمایه تبدیل گردیده است. این شرکت هم اکنون از طریق هلدینگ توسعه مدیریت نیروگاهی ایرسا مدیریت حدود 850 مگاوات ساعت ظرفیت نیروگاهی در دو نیروگاه تابان یزد به ظرفیت 500 مگاوات و نیروگاه خوی به ظرفیت 350 مگاوات را بر عهده دارد و همچنین مالک دو نیروگاه در حال ساخت 546 مگاواتی آریان زنجان متعلق به شرکت انرژی شمال و جنوب و 50 مگاواتی بادی تاکستان متعلق به شرکت توربین بادی آبان می باشد. علاوه بر آن سرمایه گذاری نیرو مالک شرکت های صادرات نیرو خلیج فارس کیش فعال در زمینه فعالیت های بازرگانی و ساتراپ گستر نیرو در زمینه املاک و مستغلات می باشد.

مشاهده جزیئات سهم در سامانه بورس

وهور

شرکت مدیریت انرژی امید تابان هور در سال 1390  به ثبت رسیده است. 

شرکت مدیریت انرژی امید تابان هور (سهامی خاص) جزو شرکت‌‌های زیرمجموعه گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید (سهامی عام) می‌باشد.

مشاهده جزیئات سهم در سامانه بورس

بگیلان

شرکت توسعه مسیر برق گیلان در سال 1389 به ثبت رسیده است.

موضوع شرکت عبارت است از تولید و فروش انرژی برق، خرید سوخت مورد نیاز نیروگاه‌‌های برق، انجام کلیه فعالیت‌‌های بازرگانی برق و سایر حامل‌‌های انرژی، انجام اقدامات لازم به منظور ارتقاء بهره‌وری و توسعه ظرفیت نیروگاه، سرمایه‌گذاری و مشارکت در احداث نیروگاه‌‌ها می‌باشد، شرکت توسعه مسیر برق گیلان در حال بهره‌برداری و فروش برق نیروگاه سیکل ترکیبی ۱,۳۵۰ مگاواتی گیلان می‌باشد.

مشاهده جزیئات سهم در سامانه بورس

سهند

مشاهده جزیئات سهم در سامانه بورس

بزاگرس

نیروگاه زاگرس کوثر در سال ۱۳۸۹ برای تأمین برق شبکه سراسری، در منطقه غرب کشور توسط توانیر تکمیل و به بهره-برداری رسید و در ازای رد بخشی از دیون دولتی بر اساس نظر کارشناسان برگزیده سازمان خصوصی‌سازی و توانیر قیمتگذاری و به موجب قراردادی در سال 1391 به بنیاد شهید و امور ایثارگران واگذار گردید اما تا سال ۱۳۹۴ اداره آن با مدیریت شبکه برق منطقه‌ای غرب کشور بود. در این راستا و برای اداره نیروگاه توسط مالک آن، شرکت تولید و مدیریت نیروگاه زاگرس کوثر (سهامی عام) در سال 1394 برای مدت نامحدود تأسیس و در همان تاریخ تحت شماره ۴۷۷۳۵۷ در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است. بر اساس صورتجلسه مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام در سال 1395 سهام متعلق به بنیاد شهید و امور ایثارگران انقلاب اسلامی به سازمان اقتصادی کوثر (سازمان مجری و اداره کننده بخشی از شرکتهای بنیاد شهید و امور ایثارگران انقلاب اسلامی) انتقال یافته است. در حال حاضر این شرکت وابسته به سازمان اقتصادی کوثر می‌باشد. 

مشاهده جزیئات سهم در سامانه بورس

آبادا

نیروگاه سیکل ترکیبی آبادان با ظرفیت تولید6813 مگاوات است که شامل ۴ واحد گازی۱۲۳.۴مگاواتی مدل FREM 9000 ساخت توگا و ۲ واحد بخار۱۶۰مگاواتی مدل Siemens-EC است.

مشاهده جزیئات سهم در سامانه بورس

مبین

مشاهده جزیئات سهم در سامانه بورس

بمپنا

شرکت تولید برق عسلویه مپنا (سهامی عام)، به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شده و در تاریخ 22 مرداد 1384 تحت شماره 252747 در اداره ثبت شرکتهای تهران به ثبت رسیده است و به موجب مصوبه مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1390/10/20 صاحبان سهام که در روزنامه رسمی مورخ 1391/03/25 منتشر گردیده است، نوع شرکت به سهامی عام تغییر یافته است. در حال حاضر شرکت جزء واحدهای تجاری فرعی شرکت گروه مپنا (سهامی عام) می باشد. 

مشاهده جزیئات سهم در سامانه بورس

بفجر

شرکت فجر انرژی خلیج فارس با هدف تولید سرویس‌های حیاتی شامل برق ،بخار، اکسیژن، نیتروژن، آرگون، هوای فشرده، آب‌های صنعتی و تصفیه پساب های صنعتی در سایت‌های ۲ و ۴ منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر، واقع در شمال غربی خلیج فارس تاسیس شده است.
این شرکت دارای نقش مهمی را در تولید و توزیع سرویس‌های جانبی برای شرکت‌های فرایندی منطقه ایفا می کند و به عنوان قلب تپنده منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بندرماهشهر نامیده می‌شود.

مشاهده جزیئات سهم در سامانه بورس

بصبا

مشاهده جزیئات سهم در سامانه بورس